menu

Nær Vesterhavet og Tversted Klitplantage

Flot nyere fritidshus opført i gode kvalitets materialer.

Beliggende på lukket vej i Øster Tversted i naturskønt sommerhus område med kort afstand til Tversted by med gode indkøbsmuligheder, flere spisesteder og ikke mindst Tversted Strand, der er en af landsdelens bedste badestrande. Få min. kørsel til stort skønt naturområde i forbindelse med Tversted Klitplantage og Tversted søerne hvor der er anlagt flere spændende sti systemer.

Huset er uden spildplads, entre med bord- og skabsarrangement m. indbygget vaskemaskine og tørretumbler, dejligt lyst køkken/alrum med alt i hvidevarer og udgang til stor lukket delvis overdækket træterrasse, lys opholdsstue med brændeovn i forbindelse med køkken/alrum og udgang til terrasse, god trappe fra alrum til stor hems med 2 sengepladser, soveværelse med dobbeltseng og adgang til eget skønt badeværelse med bruseniche, 2 værelser begge med 2 senge, stort dejligt badeværelse med spa, bruseniche og sauna, 5 m² medbygget depotrum.

Fritidshuset er meget veludført med ydervægge i sortmalet træbeklædning, tag med sorte cementtagsten.

Ugeneret beliggende fra vej på en 2274 m² naturgrund med god randbeplantning. En grund med store muligheder for udendørs udfoldelser.

Bjarne Pedersen
Kontakt:
Bjarne Pedersen

Høgevej 6, Tversted, Bindslev
Sag: HJ7597B

Boligareal m294
Bebygget areal m2 99
Grundareal m2 2274
Etager1
Antal værelser3
Antal stuer1
Byggeår2003

Boligen er set gange10069

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Høgevej 6, Tversted, Bindslev - HJ7597B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau