menu

Østergaard en harmonisk spændende firelænget landejendom

Ejendommen er velbeliggende i frie omgivelser med 200 m privat vej ud til Skallerupvej. 2,7 km til Skallerup friskole fra vuggestue - 9 årgang og idrætsfaciliteter, 6 km til henholdsvis Lønstrup og Hjørring. Gode busforbindelser mellem Hjørring og Lønstrup.

Fra den private vej kommer man ind på gårdspladsen gennem en større vognport og møder her det præsentable fritliggende velholdte stuehus på hele 311 m², som er indrettet med hall med trappeopgang til 1. sal, køkken med god spiseplads og fransk dobbelt dør til spise- og opholdsstue med brændeovn, stor opholdsstue, badeværelse med kar og bruseniche, værelse og bryggers med pænt skabsarrangement. 1. sal med større repos, soveværelse, 4 værelser og badeværelse med brusekabine.

2431 m² utrolig velholdte og gode driftsbygninger bestående af tidligere svinestalde, ladebygninger, stort rummeligt maskinhus med stålbuer. Et stort bygningssæt der vil være anvendelig til utrolig mange formål, bl.a dyrehold, selvstændigt erhverv der kræver plads, m.m.

Ejendommens jordareal på 4,2 ha. er med gårdsplads og stor velanlagt have, resterende areal er på tiden forpagtet ud, og er EU-berettiget.

Alt i alt et dejligt og velholdt sted med rigtig mange muligheder der skal ses og opleves.

Bjarne Pedersen
Kontakt:
Bjarne Pedersen

Skallerupvej 399, Sønderlev, Hjørring
Sag: HJ7643B

Boligareal m2311
Erhvervsareal m22606
Kælderareal m225
Bebygget areal m2 195
Grundareal m2 42178
Etager2
Antal værelser6
Antal stuer2
Byggeår1926
Energiklasse

Boligen er set gange12399

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Skallerupvej 399, Sønderlev, Hjørring - HJ7643B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Glimsholtvej 535
Sindal
Kontantpris1.645.000
Boligareal m2160