menu

Centralt beliggende med plads og muligheder

Villa med 222 m² bolig og 174 m² kælderplan, i smuk palæstil med højt til loftet i klassisk arkitektur og med eksklusive materialevalg.

Centralt beliggende på stille vej i Hjørring midtby nær Hjørring Kunstmuseum, den smukke P. Nørkjærs Plads med international attraktion af kunstværk og vandløb gennem pladsen. Villaen fremstår flot med hvidpudset facade og detaljer som kvader og gesimser, sort glaseret tegltag, pæne sprosse vinduer, alt med respekt for oprindelig stil.

Boligen er i stueplan med 2 entréer, gæstetoilet, lyst køkken med god spiseplads, 3 rummelige stuer med flotte plankegulve, stuklofter og brede gerigter med udskæringer, fra stue udgang til flot ophøjet muret sydvendt terrasse med trappe ned til gårdhaven. Trappeopgang fra enté til 1. sal med stor repos med udgang til sydvendt balkon, badeværelse og 4 pæne værelser. Nedgang fra entré til god, stor og anvendelig kælder med bryggers, badeværelse med spa og bruser, 5 gode disponible rum.

40 m² stor god garage.

En villa for den pladskrævende familie. Villaen vil også være anvendelig til flere forskellige liberale erhverv, bl.a. kontor, klinik eller andet.

Villaen skal ses og opleves.

Bjarne Pedersen
Kontakt:
Bjarne Pedersen

Kraghsvej 3, Hjørring
Sag: HJ7671B

Boligareal m2222
Kælderareal m2174
Garage areal m240
Bebygget areal m2 162
Grundareal m2 420
Etager3
Antal værelser4
Antal stuer3
Byggeår1903
Energiklasse

Boligen er set gange2655

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Kraghsvej 3, Hjørring - HJ7671B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Marius Østergaardsvej 5, Tornby
Hirtshals
Kontantpris2.395.000
Boligareal m2143