menu

Særdeles velbeliggende hesteejendom med 3,5 ha. jord og med storslået naturudsigt til den nordligste del af Jyske Ås.

Ejendommen er beliggende ca. 3 km vest for Sindal By med godt handelsliv, skole, idrætsfaciliteter m.m. og gode bus- og togforbindelser. Ca. 10 km til Hjørring og ca. 8 km for tilkørsel til Motorvej E39.

Den tidligere kvægejendom som er ombygget og moderniseret, består af et fritliggende stuehus med malede facader, termoruder i plastrammer og med vedligeholdelsesfri stern m.v. Stuehuset der er renoveret i 2002 og 2008 indeholder stort bryggers med bordarrangement med vask og skabsarrangement med plads til vaskemaskine og tørretumbler, stort køkkenalrum med god spiseplads, dobbelt dør til dejlig lys opholdsstue med udgang til sydvendt flisebelagt terrasse og fantastisk velholdt og velanlagt have, lækkert badeværelse med kar og bruseniche, kontor/værelse, entré med trappeopgang til overetage med stor lys repos med kvist og fransk altan, 4 rummelige gavlværelser, stort soveværelse med kvist og fransk altan hvorfra der er en storslået udsigt, dejligt badeværelse med bruseniche.

Øvrige bygninger består af vinkelbygning med pudset facade, bl.a. indrettet med sadelrum, mellemgang med indgang til toilet med vaskemaskine, rytterstue, fyrrum med pillefyr (årligt forbrug ca. 10 - 12 paller á 900 kg). Fra mellemgang indgang til stor gilde-/festsal med udgang til stor dobbelt garage med 2 porte. Fra mellemgangen er der også indgang til stor 562 m² rødstensbygning med større værksted. Fra værksted er der direkte indgang til hestestald med 8 bokse og løsdriftsstald. Boksene har en størrelse, så de er godkendt som folingsbokse. Der er store aluporte i begge gavle.

Godkendt møddingsplads, 4 indhegnede folde og indhegnet udendørs ridebane m.v. Ejendommens jordareal er beliggende ved bygningerne.

Alt fremstår i særdeles god og fin vedligeholdt stand og vil være en rigtig fin ejendom for dem som er hesteinteresserede.

Bjarne Pedersen
Kontakt:
Bjarne Pedersen

Dalgårdsvej 56, Sindal
Sag: HJ7695B

Boligareal m2205
Erhvervsareal m2562
Bebygget areal m2 125
Grundareal m2 35930
Etager2
Antal værelser6
Antal stuer2
Byggeår1900
Ombygget1980
Energiklasse

Boligen er set gange4615

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Dalgårdsvej 56, Sindal - HJ7695B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau