menu

Velbeliggende landsted, der kan benyttes som flexbolig, med ca. 2 ha. grund hvoraf størstedelen er med stor beplantning.

Stedet er beliggende nær Tornby med dagligvarebutik, skole med gode idrætsfaciliteter, børnepasning m.m. Tornby er beliggende imellem Hjørring og Hirtshals og tæt på Tornby Klitplantage og Tornby strand. God lokal togforbindelse, der kører hver halve time til Hirtshals og Hjørring, hvor der er forbindelse videre til Ålborg. Fra Tornby er der kun 5 min. kørsel for tilkørsel til motorvej E39.

Meget hyggelig og vedligeholdt bolig, opført i 1907, der til dels fremtræder i oprindelig stand, med flere originale detaljer fra opførelsen bl.a. synlige bjælkelofter, malede fyldningsdøre m.m.
Boligen er indrettet med entré, lyst køkken med både gammel brændekomfur og gaskomfur, lys spise- og opholdsstue, kontor/værelse, stort soveværelse, 2 gode disponible rum, stort nyere badeværelse med bruseniche, stort bordarrangement og plads til vaskemaskine, stort fyrrum/grovkøkken med bordarrangement, stort aktivitetsrum/gildesal med stengulv.

Medbygget lade, garage, værksted, depotrum og stor rummelig loftetage. Tidligere udhuse er blevet renoveret med bl.a. nyt tag, nye gulve med varme m.m. Alt i alt en indretning med mange muligheder.
38 m² fritliggende bygning, anvendelig til flere formål.

Ejendommen er velholdt inde som ude, med hyggelig gårdsplads med gammel vandpumpe, have med græsplæne og beplantning, der støder op til ejendommens skovareal med forskelligt løv- og granbeplantning.

Et sted der føles og opleves, for at de se eventuelle muligheder der er for stedet.

Bjarne Pedersen
Kontakt:
Bjarne Pedersen

Gadevej 10, Tornby, Hirtshals
Sag: HJ7698B

Boligareal m2113
Udhus m2223
Bebygget areal m2 336
Grundareal m2 19713
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1907
Energiklasse

Boligen er set gange5748

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Gadevej 10, Tornby, Hirtshals - HJ7698B

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau